Dinerkaart

Voorgerechten

  • Gegratineerde champignons met roomsaus, kruiden, knoflook en spekjes (ook als vegetarisch te bestellen): 8,75
  • Garnalen met knoflook, diverse kruiden en Spaanse pepers gebakken in olijfolie: 9,50
  • Carpaccio met zongedroogde tomaatjes, rucola, pijnboompitten, kaas en een heerlijke pesto dressing: 9,95
  • Plato Revolutie; een combinatie van kleine vegetarische -, vlees – en vis gerechtjes: 12,50
  • Nachos met gehakt, cheddarkaas en crème fraiche ( ook als vegetarisch te bestellen): 8,75
  • Vleesplankje “de Revolutie” plankje met parmaham, chorizo, spinata romana en schwarzwalder schinken, geserveerd met brood, olijven, zeezout en olijfolie:  9,95
  • Mexicaanse burrito; een heerlijke gevulde tortilla met gekruid rundergehakt, maïs, rode uien en oude kaas, geserveerd met quacamole en crème fraiche 8,95

Salades voor maaltijd

  • Geitenkaas met mooie jonge pinazie, pijnboompitten, peer en honing: voor: 8,50 maaltijd: 12,50
  • Lauwwarme salade van scampi’s met krokant gebakken spek, croutons en een limoen-framboos dressing: voor: 9,50 maaltijd: 13,50
  • Salade met biefstukpuntjes, rode ui en een dressing en teryaki met sesam: voor: 9,75 maaltijd: 13,75
  • Salade met verse avocado en mango, blauwe kaas, walnoten met heerlijke balsamicodressing: voor: 9,50 maaltijd: 13,50

Alle salades worden geserveerd met brood

Soepen

  • Huisgemaakte romige tomatensoep met pesto croutons: 5,95
  • Gevulde Mexicaanse kippen soep: 5,95

Alle soepen worden geserveerd met brood

Extra

  • Broodplankje met knoflookdip, kruidenboter, tapanade en olijven: 5,75

Latijns-Amerikaanse gerechten

Tamales: een traditioneel gerecht uit Latijns-Amerika, al meer dan 5000 jaar oud. Het bestaat uit een gestoomd pakketje van bananenblad met in maïsdeeg een vulling van gekruide kip, mais, paprika en uien: 19,95

Huisgemaakte Black Angus runderburger op Cubaanse wijze op sesambrood met jalapenos, cheddarkaas, rode ui, bbq saus en verse Vlaamse frieten: 18,95

Fajita’s spectaculair aan tafel geflambeerd met rijst, salsa saus, zure room, guacomole en warme tortilla’s en kaas
Keuze uit:

  • diverse groentes met gesmolten brie & noten: 17,95
  • kip 18,95
  • ossenhaas 18,95
  • gamba’s 18,95

Enchilada; goed gevulde tortilla gegratineerd met kaas. Keuze uit rund en kip of een combi 17,95

Vleesgerechten

  • Een krokant gebakken hele kip uit de oven (naturel, pikant, zoet): 17,95
  • Ook in een halve portie te bestellen a 12,50
  • Een heerlijk krokant gebakken hele kip gevuld met spekjes, appel, walnoten en kruiden: 19,95
  • Varkenshaas gevuld met zontomaat, mozzarella omwikkeld in Parmaham overgoten met een romige pesto roomsaus: 19,50
  • Huisgemarineerde spare-ribs (+/- 750gr) (naturel, zoet, pikant of duivels pikant): 19,95
  • Varkenshaas medaillons “a la Revolutie” met een champignonroomsaus, spekjes en rode ui: 19,95
  • Mixgrill, een combinatie van biefstuk, kipfilet, varkenshaas en een stukje spare-rib: 21,95
  • Malse Ierse biefstuk met teryaki en sesamzaad: 21,95
  • Gebakken biefstukreepjes volgens traditioneel Cubaans recept met gewokte rode uien in ketjap: 19,95

Grillgerechten van de Black Angus

Australische grain fed selected angus beef:

  • Van het Black Angus rund een prachtige Ribeye (+/-230 gram): 26,95
  • Van het Black Angus rund een soepele Entrecote (+/- 230 gram): 26,75
  • Van het Black Angus rund een heerlijk malse Bavette(+/- 220 gram): 25,25
  • Malse biefstuk van het Black Angus rund ( +/- 220 gram): 24,75

Alle Black Angus gerechten worden geserveerd met een Argentijnse chumichurrie, BBQ saus, verse Vlaamse frieten en salade.

Australische grain fed selected angus beef:

Het door ons geleverde black angus rundvlees vind zijn herkomst in het zuiden van Australië. Hier zijn grote delen van het landschap vlak, er zijn enorme grazige weides, en het luchtklimaat is er nog erg schoon. Hier hebben de runderen de ruimte om te scharrelen en vrijuit te grazen. Onze producenten in Australië hebben de hele keten in eigen beheer, van opfok van de runderen op de ranches tot aan het verpakken van het eindproduct. Het vlees uit Australië heeft zich in de hele gastronomie wereld ruimschoots bewezen, het vlees is uitermate zacht, en het heeft een zeer rijke smaak. Deze rijke smaak van het vlees is mede te danken aan het feit dat de runderen in de periode van afmesten minimaal 100 dagen met granen worden gevoerd. Hierdoor ontstaat een mooie marmering in het vlees, door deze marmering is het vlees extra zacht, sappig en smaakvol

Visgerechten

  • Gebakken zalm geserveerd met een koude yoghurt komkommer dille saus: 18,95
  • Camarones a la diabla: gepelde grote gamba’s op Creoolse wijze bereidt in droge witte wijn, rode peper en koriander: 19,95
  • Red snapper, in een pakketje van bananenblad met heerlijke gemarineerde schaaldieren uit de oven:  20,95

Vegetarische gerechten

Duo van een empanada gevuld met geitenkaas en walnoten en een portabello met brie en cranberry compote: 17,95
Mexicaanse tortilla spinazietaart met kruidenroom, kaas en pijnboompitjes: 17,95
Huisgemaakte vegetarische burger van 5 soorten granen op sesambrood met jalapenos, cheddarkaas, rode ui, guacomole, zure room en verse Vlaamse frieten: 17,95

Alle vlees en visgerechten (behalve Faijtas en Enchiladas en Cubaanse burger) worden per tafel geserveerd
met aardappelgarnituur, frisse appeltjes in vanille- room en een groene salade

Kindermenu

Tomatensoepje 3,75
Frikandel, spare-ribs of kipnuggets met frietjes en appelmoes 7,50

Tapa’s

U heeft keuze uit een 2 of 3 gangen tapa’s verrassingsmenu (vlees, vis en vega)

  • 2 gangen tapa’s menu 22,95 (1e gang koude tapa’s, 2e gang warme tapa’s)
  • 3 gangen tapa’s menu 27,95 (net als 2 gangen maar met 3e gang dessert)

Vanaf 2 personen te bestellen

De 2e gang wordt geserveerd met aardappelgarnituur, wisselende groentenen appeltjes in vanille-room
U kunt natuurlijk ook zelf losse tapa’s bestellen(in de weekenden alleen losse tapa’s te bestellen per tafel)

Vlees

  • Spare-ribs geserveerd met knoflooksaus: 5,95
  • Malse kipspies met chilisaus: 5,50
  • Gemarineerde biefstukpuntjes met teriyaki en sesamzaad: 6,95
  • Carpaccio met pesto,kaas en rucola: 5,75
  • Varkenshaaspuntjes “a la revolutie: 5,95
  • Empanada gevuld met een kruidig gehakt: 5,25
  • In spek gewikkelde dadels met geitenkaas: 5,25

Vis

  • Calamaris (inktvisringen) met knoflooksaus: 4,50
  • Gefrituurde gamba’s met aioli: 5,50
  • Wrap met zalm, bieslook en crème fraiche: 5,95
  • Spiesje van gemarineerde gamba’s en een tomatensalsa: 5,95
  • Rucola, gerookte zalm, crème fraiche en rode ui: 5,95
  • Champignons gevuld met geitenkaas en zalm: 5,75

Vegetarisch

  • Gebakken champignons gegratineerd met kaas: 4,95
  • Huisgemarineerde olijven met rode pepers en knoflook: 3,95
  • Huisgemaakte quesadillas gevuld met kaas en guacomole: 5,25
  • Zoete warme maïskolfjes met kruidenboter: 4,50
  • Wrap met zontomaatjes, noten en kruidenroomkaas: 4,95
  • Empanada gevuld met geitenkaas, walnoten en honing: 5,25
  • Portobello met brie en cranberry compote: 4,95
  • Falafel met aioli: 4,95

Bijgerechten

  • Puntzak verse Vlaamse frieten met mayonaise: 3,75
  • Groene salade: 2,75
  • Frisse appeltjes in vanille- room: 3,50
  • Gebakken aardappeltjes: 3,25
  • Extra groenten: 3,25
  • Gekruide basmati rijst:  3,25

Dessert

  • Dame blanche, heerlijk vanille-ijs met chocoladesaus: 6,95
  • Diverse soorten ijs met slagroom: 6,25
  • Heerlijke huisgemaakte witte chocolade cheesecake met een aardbeien coulisse een Argentijnse caramelsaus: 7,95
  • Huisgemaakte frambozenbrownies met witte chocola, met daarbij een bolletje ijs en slagroom: 6,95
  • Heerlijk romig chocoladetaartje met een zachte chocoladevulling, chocolade ijs en slagroom: 7,50
  • In rum gekarameliseerde banaan volgens traditioneel Cubaans recept met een bolletje kokosijs: 7,25
  • Diverse bonbons (6 st.), ook erg lekker bij de koffie: 6.95
  • Revolutieparade: een parade van onze dessertkaart (vanaf 2 pers.): 9,95 pp
  • Kinderijsje met een verrassing uit de grabbelton: 4,25

After dinner cocktail

  • Choco Colada (Baileys, Licor 43, ananassap, room, chocolade saus, slagroom, ijs): 8,50