Nieuws

Gezocht: zelfstandig kok

Ben jij creatief, zelfstandig, heb je product kennis en kun jij leiding geven? Wij bieden 4 dagen in een gezellig team met passie voor het vak, werken met mooie producten in de Latijns Amerikaanse keuken. Stuur je motivatie met CV naar info@derevolutiezutphen.nl.

24 mei: Lunch is in the air!

Vanaf nu is er steevast een heerlijke lunch te vinden gedurende de zomerperiode. Laat je verwennen met een broodje biefstukpuntjes, heerlijk gezonde geitenkaassalade of onze befaamde megatosti’s van vikingbrood. Dagelijks zijn we om 11.00 u geopend, alleen donderdag en zaterdag niet vanwege de markt. Even langswippen voor een bakje koffie met huisgemaakte brownies mag natuurlijk ook, tot snel!

Dance & Cocktails vrijdag 24 februari & 31 maart

Noteer in je agenda: 24 februari, salsa night bij de Revolutie! Gratis latindanceworkshop door Salsashakers en DJ Latinpower! Free entrance! Alle cocktails voor 5,50! Hou onze facebook in de gaten voor onze like&deelacties en uptodate info!

Do 2 februari: live muziek Sabana

Het beroemde Latin en gipsy-jazz trio optreden, genaamd Sabana, met gitarist Roy van der Lee (speelde o.a. met Karin Bloemen), toetsenist Robert Brands (Heren van Amstel Live) en zangeres Carla Maljers.  Nieuwsgierig? Klik dan hier voor een voorproefje. Tijdens het diner, vanaf 18.30 uur. Kom gezellig langs en geniet! Niet te vergeten is kost een mojito vanavond maar 5,50! Tot ziens, Despedida!

Proosten op het nieuwe jaar!

Wij zijn 31 december gesloten, maar staan 1 januari voor u klaar met heerlijke spareribs, een tapas verrassingsmenu en nog veel meer! Fijne kerst gewenst namens Team De Revolutie!

Cocktail van de maand Oktober 2016: Blue Lagoon

De Blue Lagoon is één van de bekendste cocktails met blue curacao. Het is een mooie cocktail met de helderheid van een tropische lagune met een frisse smaak! Met deze vakantie cocktail houden we de zomer bij ons binnen!

Dance & Cocktails vrijdag 28 oktober

Noteer in je agenda: 28 oktober, salsa night bij de Revolutie! Gratis latindanceworkshop door Salsashakers en DJ Latinpower! Free entrance! Alle cocktails voor 5,50! Hou onze facebook in de gaten voor onze like&deelacties en uptodate info!

Cocktail van de maand Augustus 2016: de White Russian

De White Russian, de favoriete cocktail van The Dude in The Big Lebowski, willen graag voor je shaken. De White Russian cocktail is een zoete, redelijk zware cocktail vanwege de room die erin zit. En dat ook nog voor een mooie prijs van 7,-. Voor de volgende maand kunnen we alvast verklappen dat er een magisch tintje aan zit…

Een zomers lunchkaart: de Revolutie zet de bloemetjes buiten!

Een zomerse lunchkaart om lekker voor te gaan zitten…en te genieten, ontmoeten, smullen, proeven en te ontspannen! Goede porties voor een mooie prijs. Ontdek zelf de huisgemaakte Cubaanse burger met Vlaamse frieten, Broodje Biefstukpuntjes of het Broodje Geit. Even tussendoor aanwippen met een heerlijke huisgemaakt brownies mag natuurlijk ook…

Een dinerkaart om van te smullen…

Vanaf vandaag (6 augustus 2016) een nieuwe dinerkaart met nog meer heerlijke verrassende Latijns-Amerikaanse gerechten, zoals Tamales, een traditioneel gerecht van 5000 jaar oud. Maar niet gevreesd voor onze vaste gasten; de klassiekers zoals fajitas, sparerips het kippetje op karkas zijn er nog als vanouds, net als vele andere heerlijke gerechten. Kom gerust langs om ze te proberen en laat ons weten wat u ervan vindt!

Restaurant & Cocktailbar ‘De Revolutie’; chef-kok aan zet

Al jaren droomt chef-kok Mimi Sindy van een eigen zaak. In de horecazaak waar hij elf jaar geleden begon en waar hij al vanaf de opening de keuken runt, zag hij een kans die hij niet mocht laten liggen. Per 1 juli neemt hij ‘De Revolutie’ officieel over en dat wordt natuurlijk groots gevierd. Vrees niet, ‘De Revolutie’ blijft als vanouds het sfeervolste Cubaanse restaurant van Zutphen. Terug naar de roots met heerlijke cocktails, salsa-avonden en uiteraard de Latijns- Amerikaanse kaart. Per 1 juli draait ‘De Revolutie’ ook lunch en zijn ze iedere dag geopend van 11.00 tot 01.00, behalve op donderdag en zaterdag, dan openen zij de deuren vanaf 5 uur. Reserveer snel, want vol is vol!

Wist u dat:

  • De Revolutie ook leerlingen opleidt in de bediening en keuken
  • Wij vanaf dit najaar mooie salsa en creoolse avonden in petto hebben voor u